Klassieke massage

Sinds mensenheugenis worden vormen van massage gebruikt om te kalmeren, te genezen of te stimuleren. We kunnen op vele manieren uit balans zijn. Dit kan zijn op lichamelijk, mentaal, emotioneel of op spiritueel niveau. Massage kan helpen om met behulp van aanraking letterlijk weer in contact te komen met onszelf.

Welke massages zijn er?

- deelmassage, 30 minuten;
- deelmassage, 45 minuten;
- volledige massage, 60 minuten.

Wat zijn de voordelen?

 • Het helpt om de spieren te ontspannen en stress te verminderen .
  Als gevolg van stress en spanning kunnen er allerlei knooppunten in de spieren komen. Door druk toe te passen op de knoop in de spieren gaat er via de zenuwbanen een prikkel naar het brein en de zenuwbanen. Deze zullen een signaal geven aan de samengetrokken spieren om los te laten. Aanraking en massage heeft van nature een ontspannende werking.
 • Het verbetert de circulatie .
  Massage heeft een zeer positief effect op zowel het stimuleren van de doorbloeding, als ook het in beweging houden van het lymfesysteem. Ook het bloed in met name de (haar)vaten krijgt een positieve prikkel om te gaan stromen.
 • Brengt het lymfesysteem in beweging .
  Het lymfesysteem is een op zichzelf staand circulatiesysteem. Het heeft als functie: afweer tegen infecties en het verwijderen van schadelijke stoffen en afvalstoffen uit het bloed.
 • Activeert de genezing van weefsel.
  Het voordeel is voornamelijk het resultaat van de voorgaande twee. Massage helpt om zuurstofrijk bloed, samen met de noodzakelijke voedingsstoffen, naar de weefsels en organen te transporteren. Daarnaast worden ze gereinigd van toxische stoffen. Dit zorgt ervoor dat massage een snellere genezing in de hand werkt.
 • Biedt emotioneel evenwicht .
  Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat aanraking een van de meest belangrijke factoren is om ons emotioneel op ons gemak te voelen. Massage biedt deze positieve stimulatie, die het gevoel geeft dat er voor ons gezorgd wordt. Het geeft ons zelfvertrouwen en bestaansrecht.
 • Verhoogt het gezond functioneren van de huid.
  Massage helpt om de huid te laten ademen, het stimuleert de dode huidcellen af te voeren en prikkelt de voedingsstoffen en vitamines op te nemen.
 • Verbetert de uitstraling.
  Door de combinatie van alle voorgaande effecten, kan er geconcludeerd worden dat een regelmatige massage een positieve uitwerking heeft op de algehele gezondheid. Het zorgt ervoor dat men een zachte ademende huid heeft, zelfverzekerd en emotioneel in balans is, snel herstelt van blessures, een goede doorbloeding en lymfedoorstroming heeft en spanningsvrij door het leven kan gaan.

Tarieven

Klassieke massage 30 minuten € 27,50
Klassieke massage 45 minuten € 37,50
Klassieke massage 60 minuten € 47,50
Klassieke massage 90 minuten € 67,50

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op

Klik hier